Tuesday, April 14, 2009

Rileklah. Bukan krisis besar pun- Najib

PUTRAJAYA: "Ia bukannya satu krisis yang besar," kata Perdana Menteri ketika diminta mengulas tindakan 10 Ahli Dewan Undangan Negeri daripada Barisan Nasional yang tidak menghadiri persidangan hari ini kerana bimbang keselamatan mereka setelah tiga daripada mereka menerima SMS berbentuk ugutan.

SMS itu dipercayai ada kaitan dengan ura-ura usul undi tidak percaya terhadap Menteri Besar Datuk Ahmad Said akan dibentangkan pada persidangan dewan itu.

Betul! Sokong! Bukan krisis besar mana pun. ADUN tak datang dewan je. Ala, macam budak tak datang sekolah sebab takut kena rotan dengan Ketua Pengawas.hahaha

Bukan krisis pun. ADUN lepak kat hotel je. hahaha

Bukan krisis pun. Dapat SMS pun krisis ke? hahaha

Bukan krisis pun. Ekonomi tengah baik sekarang. Terengganu pulak negeri paling maju di Malaysia. Rileklah. hahaha

Bukan krisis pun. Nak tukar MB je. hahaha

5 comments:

sheikh teluk intan said...

Salam Basuh Baju,

Pak Sheikh suka entri ini dan yang sebelumnya. Ada unsur satira , sanikal, dan sebagainya.Tahniah.

Pak sheikh telah salin dan tampal kat blog pak sheikh. Dan blog Basuh Baju Pak Sheikh masukkan dalam blog list pak sheikh.

Teruskan menulis. Terima kasih.

Anonymous said...

kui3 bro..macam budak sekolah je? kah kah kah

nami o fish said...

haha..aku pun suka blog nko radzi..

haha,bila kita nak ributotak(brainstorm) tentang Capital R?

jom jom meeting..

Basuh Baju said...

sheikh: terima kasih banyak. teruskan membaca.

Nami: bila nak ribut otak? bila ko dtg KL? lepak kat bau2 cafe ke.

nami o fish said...

bau2 bukan dah tutup ke john?ke aku salah maklumat.

camni la,bagi number phone nanti aku roger la nko.okes?