Friday, April 3, 2009

Habislah pembangkang kena dedah- Utusan Meloya

TAIPING 2 April – UMNO akan mendedahkan setiap taktik kotor yang digunakan oleh parti pembangkang untuk meraih undi.

Menteri Besar Perak, Datuk Dr. Zambry Abd. Kadir berkata, tindakan parti pembangkang melakukan fitnah terhadap UMNO dan Barisan Nasional (BN) tidak boleh dibiarkan kerana ia perbuatan yang tidak bermoral.

‘‘Saya ingin menjelaskan, kalau mereka ingin ‘bermain pun’ biarlah dengan cara yang bersih,” katanya kepada pemberita di sini hari ini.

Hahaha pembangkang main kotor? hahaha mestilah, nak turun ke kampung kan kotor. lagi-lagi kalau hujan, jalan becak.hahaha Gerombolan takut kotor ke? hahaha

Main dengan bersih? hahaha main apa yang bersih? Semua permainan kotor. Main bola kotor. Main ragbi kotor. Main duit rakyat lagi kotor.hahaha

Tak bermoral? Moral? hahaha Siapa dia ni nak cakap pasal moral. Pergi sekeh kepala Khir Toyo pakai duit rakyat jumpa tikus kat disneyland dulu..hahaha

Moral? BN guna gadis seksi tu moral ke? hahaha

7 comments:

nami o fish said...

BN ni sikit-sikit nak dedah.Nak mendadahkan pemikiran orang pun janganlah asyik dedah.Gunalah perkataan lain,buka ke,koyak ke,ini dedah.

Macam semua orang makan dedak je.

Baginda Reformasi said...

until now takde lagi pendedahan yg mereka buat takkan last day baru nak dedah? tgk pendedahan penari yg sikit lagi nak bogel ade lah hj zahid buat..

Rambouillet said...

Ala..
dorang dok dedah pembangkang sebab dorang sendiri da banyak terdedah..
kes suap sana sini...
besa la..bila ada pilihan raya musti camni..
bukan taktik dorang ke suka buka pekung org len??

Basuh Baju said...

hahaha aku suka komen baginda.

nak dedah2- yg dia tu gi dedah gadis seksi..haha

bubblylicious said...

hmm..psal moral mmg BN x bmoral...stuju sngt2..
ingt lg kisah lwk n sorry 2 say la..BODO..mse kmpen ngundi kt kg sye dlu 2..de ke ptot dorg(BN)nih gne dak2 skola girlz la of coz kn..upah dorg jadik pom2 guirl kt tpi jln sorak kt org sroh pangkah BN...haishh...brok n mnjatohkn maruah tol rsenye...

Rambouillet said...

oooo..eaa
ko xterpilih ke bubblylicious??

Basuh Baju said...

Haah kab, ko xterpilih ke bubbylicious? kui3