Wednesday, April 8, 2009

BN 1, PAS 1, PKR 1- Utusan Meloya

Barisan Nasional (BN) kekalkan kerusi Dewan Undangan Negeri (DUN) Batang Air, Sarawak.

Pakatan pembangkang pertahankan kerusi Parlimen Bukit Gantang, Perak dan DUN Bukit Selambau, Kedah.

Keputusan status quo sama seperti kedudukan dalam pilihan raya umum lalu.

Semua calon Bebas hilang wang pertaruhan.

Ramai pengundi bukan Melayu Bukit Gantang dan Bukit Selambau sokong pembangkang.

Hahaha apa pulak 1,1,1.. hahaha salah tu.. patutnya 4-1..hahaha

Pakatan 4, BN 1.. hahaha betul-betul macam MU kalah dengan Liverpool..hahaha

Cuba perhatikan.. ramai bukan melayu sokong pembangkan.. apa maknanya? hahaha Utusan cuba nak bagi orang melayu marah sebab UMNO kalah kerana cina dan india.. hahaha

tolonglah jangan bodoh dan takutkan kami lagi.. hahaha kami tak mau candu..hahaha

5 comments:

Mamai said...

ya betul macam MU kalah ngan Liverpool 4-1 hahahahaha bila ada pilihanraya lagi kita papstikan BN kalah lagi hahahaha

Marniyati said...

Ya, betul. Kemudian kita sama-sama lihat, berapa kali mereka mahu mewujudkan badan siasatan bebas bagi mengkaji punca kekalahan mereka. Kajilah, kajilah sepuas-puas hati.

Basuh Baju said...

kalah kat home lg tu..haha

kaji dan terus kajilah.. boleh tambah silibus kat subjek kajian tempatan..haha

nami o fish said...

Sensitif tu nko sebut pasal MU geng.

Arrgghh!!hhahaha..

anyway pada aku geng berpakat atau geng berbaris,dua2 bukan line up aku.

kalau cakap gegar2 rostrum je toksah la kalau petani masih miskin.

Basuh Baju said...

lek ar nami..aku pon MU gak..haha