Saturday, March 27, 2010

Earth Hour

Kenapa hanya sejam setahun?

Lagi 8 ribu 7 ratus 5 puluh 9 jam yang lain macam mana kira?

18 comments:

deus X machina said...

kempen yang boleh dikatakan bodoh la jugak

hans said...

bagi aku bermula sikit2...

Muhammad Shahrain said...

mgkin baru mula ni sekadar nk tgk berapa ramai yg support kempen ni..

joegrimjow said...

support je la
hehe

Sesumpah said...

minta sejan pun sudah ada propoganda anti earth hour

Sesumpah said...

*sejam

Did said...

yang selebihnya usaha sendiri!
sendiri mau taw...
TQ!
kahkahkah!

Marniyati said...

Sedikit itu lebih baik daripada tidak ada langsung. Masih boleh diterima sebagai satu usaha yang bijak, walaupun agak 'terlewat' dianjurkan. Selebihnya, apa kata kita usahakan sendiri? ;)

TUKANG KATA said...

kalau buat lama sgt takut tak dpt sambutan pulak..

:)

Aina Nordin said...

at least sejam is better than nothing kot? :)

Aliff Karman said...

mcm air jus dalam gelas, lebih baik setengah drpd kosong

Rasta said...

isu yg tak perlu dibangkitkan la bro. support sudeyh.

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

kira kati la

Riise said...

dulu aku kuat support gak benda2 nih. sekarang dah kurang, tapi bagus lah dah dapat coverage meluas. save energy sikit2 tiap2 hari, jadi banyak lah jugak. kau nak ke tutup lampu lagi 8 ribu 7 ratus 5 puluh 9 jam tu? nak ingatkan orang untuk save energy je.

Redz da Tsar said...

Earth Hour hanya simbolik...

Kalau tutup lampu sekalipun, tetapi generator elektrik masih berfungsi, takde guna jugak...

Apa-apa pun, kalau nak sangat buat Earth Hour, suh TNB buat power cut macam kat India.. Haha..

TNB tak rugi, Bumi kononnye selamat, dan yang paling penting, kembali ke zaman Jepun... haha

Basuh Baju said...

aku support earth hour. cuma terkilan kerana tidak ada continuous effort selepas kejayaan earth hour yg leps.

takdelah nak 8 ribu jam yang lain kita tutup lampu. cuma setidaknya tahun demi tahun kenala ada peningkatan.

kalau tahun lepas setahun sekali, tahun ni buatlah dua kali setahun atau sekali sebulan.

hehe

apapun, malam ni kita semua tutup lampu! peace.

Anonymous said...

propaganda semata

Ariffin said...

mungkin ini baru permulaan
Kalau dah byk sambutan mungkin akan di+