Monday, November 16, 2009

Rehatkan Minda...

Kali ni gua nak off sembang politik, ekonomi dan sosial. Lagipun baru habis exam. Gua pun nak rehatkan minda sehari dua.

Jadi untuk memastikan blog ini sentiasa dibasuh, gua upload beberapa gambar yang diambil semasa gua pergi hiking di Bukit Broga. (ala, dekat-dekat area University of Nottingham tu)

Selamat menikmati keindahan alam!




ps: gua pergi masa time hujan. Takde matahari. Lagipun waktu subuh. So gua main dengan hitam putih je. Nak tengok gambar original sila google Broga Hill. Nak lagi senang, tekan pages from malaysia je...






24 comments:

Shahrul Azry said...

mane lu?gua tak nampak pun.. =P

a kl citizen said...

cantik

sI tEDI said...

aku suka gambar yg no 2 last.. macam ko di awang awangan!!

pRiNceSSmYra said...

cantik gile gmbr2 tu sume...

Sh. Nursyahidah said...

cantik!

iezat n hobbes said...

tak ajak gua pon!

broSKL said...

lu gua la pulak..erm ko ni berjalan je kan..bestnya jalan2..

'AQILAH said...

cantikkkkkknyeeeerrrrrr

asilahmuhajer said...

yang cantik sekali bagi saya ialah gambar first tu.

Mikhail Yusof said...

lu bukak satu blog lagi utk gambar bro :)

Anonymous said...

Berape minit ko sampai atas ? aku sesat ikut kebun getah...huhuhu

- gOTh -

Shemmi said...

cantiknya gambar2...
secantik tangan dalam gambar 1st tuh!

aku vote utk gambar 1st..sebab ada tapak tgn..

Anonymous said...

cara posing lu amik gambar sebijik saiful....hehehe

jibam

Johan said...

woit kaki camera SLR rupenya lu ni..

cuba lu pegi kat bukit belakang istana negara,area jirat cina..memang mixed feelings la lu rasa kat situ..

nyzm said...

lawa aa tempat dia

una210 said...

mmg la gamba cantik,...
camera canon mahal siak!<,hahaa

mOEha Aziz said...

salam,

mesti cantikkan? x dpt komen... huhuhu

Basuh Baju said...

ingat nak bukak satu blog utk gambar je ar..ada idea nak taruk nama apa?

johan- tmpt tu nak gi cmne?

goth- kau gi time bila? gi pagi2 buta mmg boleh sesat..haha

Anonymous said...

Aku sampai sana 8.15am tp aku masuk ikut laluan depan lagi. Patut ikut kelapa sawit tu.

utk blog gamba...aku cadangkan ko letak nama "Ayahanda"...hahaha

- gOTh -

aishah_conteng_je said...

kala nak bukak blog gambar pulak letak la nama jemur baju pulak. tak pun letak 'dynamo'

kenapa tak ajak?
dokek yo dongan umah den tu...

Johan said...

BB-er..gua lemah bab bg arah jalan ni..lu tau Jln Bukit Petaling?ofis UNHCR tu..lu masuk trus lg..or boleh pakai jln kat tepi Istana Negara,yg ada warung2 ikan bakar tu..masuk Jln Bellamy pastu Jln Kerayong..

atreyu strange said...

Pegi time sunrise, pergh, terbaek! Sang suria yang naik juga sangat menyengat! Huhu.

Anonymous said...

aku nk komen jgk bleh sbb aku rasa gmba last skali tu kaki n kasut aku pnye! wakaka.

I LOVE YOU said...

AV,無碼,a片免費看,自拍貼圖,伊莉,微風論壇,成人聊天室,成人電影,成人文學,成人貼圖區,成人網站,一葉情貼圖片區,色情漫畫,言情小說,情色論壇,臺灣情色網,色情影片,色情,成人影城,080視訊聊天室,a片,A漫,h漫,麗的色遊戲,同志色教館,AV女優,SEX,咆哮小老鼠,85cc免費影片,正妹牆,ut聊天室,豆豆聊天室,聊天室,情色小說,aio,成人,微風成人,做愛,成人貼圖,18成人,嘟嘟成人網,aio交友愛情館,情色文學,色情小說,色情網站,情色,A片下載,嘟嘟情人色網,成人影片,成人圖片,成人文章,成人小說,成人漫畫,視訊聊天室,性愛,聊天室,情色,a片,AV女優