Saturday, September 12, 2009

Melaka


Baru-baru ini saya telah ke Melaka. Sebagai jurugambar yang runcit-runcit, di sini saya ingin tunjukkan hasil kerja saya. Segala komen dan kritikan amatlah dihargai. :)













Amacam?


ps: ha, kan dah kata blog ni bukan blog politik semata-mata.

12 comments:

Paan said...

Hoi! Show-off!

Che La said...

boleh la bro kasi gred B+

sI tEDI said...

sebagai rakyat Melaka aku akan cakap Superb!!

Faridz said...

cool bai!

YobSumO said...

pergh. cantik2.

brotherSKL said...

semat2..ko guna DSLR ke..apa brand..?

Did said...

maaf. gambar 1st dan 2nd tidak berkenan dihati. kurang sesuatu. kurang umph! (macam lah aku hebat sgt bab fotografi nih)

yang laen...TAHNIAH! fotography anda setaraf dgn populariti band fotograph yang mampu merobek nostalgia zaman purba aku. oh...

:)

lalink7 said...

shantek la picta..
pandai edit photoshop..
hehhehe

Basuh Baju said...

paan: gua tak sengaja..hehe

che la: ok. lulus! haha

si tedi: oh org melaka..hehe

faridz: tq bro!

yob: tq lagi!

brother skl: guna canon eos 450d..amacam?

did: mana taknya, aku amek gmbr sambil nyanyi lagu fotograph..haha

lalink7: sejujurnya aku tak reti photoshop..tu edit sket je guna picasa..haha

zedmagel said...

Salam Lipat Baju,

Sangat indah dan menarik gambar-gambar yang di snap. Shot dan pencahayaan yang sangat menarik, rasa macam Boleh jual. Bro Lipat baju memang pro dalam photograph.

meor saiful rizal said...

perghhh..mmg cun la bro..leh member ngn bdk umah teman..
elanbote kat photoschool..

tp yg pnting rock n ride =)

cipot_siti said...

huhu..gmba num 1 sangat stunned!