Friday, August 7, 2009

Coretan lepas Solat Jumaat.

Utusan Malaysia perlu diboikot. Kalau boleh dibakar- lagi bagus. Kalau guna untuk bungkus nasi lemak, nanti nasi tak sedap dan tak laku.

Siapa baca Utusan lagi sekarang?

Gua tengok kat keda-kedai sekarang, Utusan dan Kosmo adalah akhbar paling tak laku dan tak habis. Gua senyum tanda puas hati.

Gua jeling ke sebelah- nampak Harakah dan Suara Keadilan. Lebih kurang je. Satu Islamik, satu asyik-asyik pasal Anwar. Tinggal akhbar ni baik sikit sebab ditulis kat depan 'untuk ahlli sahaja'.

Baik gua baca Mastika macam ni....ops! Gila apa baca mastika? hahaha


(siapa yang faham maksud dan tujuan entry ini ditulis memang cool)

11 comments:

Nafastari said...

Yeah!!!! Mari boikot bahan2 bacaan picisan serta bahan2 bacaan yang berat sebelah, suka menghasut dan memutarbelitkan kenyataan orang.

DIK AN said...

Al-Quran yang memang best tak ada siapa nak buat rujukan. We are just being a total asshole all of the time. And why is that?

nahmy said...

hidup adalah berkenaan menggunakan 'kuasa pilihan'...maka pilihlah asal saja ia membawa kpd kebenaran.

Joe said...

layan MELODI lagi garing. tengok suami isteri gaduh2 dalam TV. hahahahahahahahahah!

nami o fish said...

Nko tak layan URTV baru?Liyana Jasmay ada kekasih baru..

Diana Danielle masih mencari suara hati yang kesunyian..

hahaha!

Lionel Azry said...

gua baca blog je..hati gua kat blog :P

Anonymous said...

Baik layan Cik Derdas dari Utusan...hahaha

- gOTh -

kuSut said...

org x layan da akhbar2 ni...
layan blog lagi best...
dunia da brubah, zaman da maju...
haha

firdausrosli said...

Mungkin elok guna Internet saja.
Beli modem Celcom RM199, bayar bulan RM68.

Semua boleh dapat, cakap saja Utusan Online, Harakah Daily? Jangan risau, semua free.

Yang penting, kumpulan Utusan tetap dibenci. Semuanya serba melalaikan. Utusan, Kosmo!, Mastika, URTV, Mangga. Aduh, senarainya panjang berjela, baik boikot semuanya.

Lupa pula, Rupert Murdoch taikun media NewsCorp cadangkan untuk caj pelanggan yang membaca laman web beritanya. Awas, monopoli bermaharajalela!

zahirlunatik said...

ntah kenape kdg2 aku tertarek ngan tajuk muke depan Harian Metro...
hahahhaha...
cam setan!

lalink7 said...

jum bace Yassin la..
dapat pahala..