Friday, August 7, 2009

Cakap-cakap Blogger

Program: Cakap-cakap Blogger

Tarikh: 9 Ogos 2009

Masa: 4 Petang hingga habis air liur nak bercakap.

Tempat: Kedai Mamak di Central Market (sederet dengan KFC dan Guardian)

Yang Hadir:

Basuh Baju

Nami O Fish

Bangun Berdiri

Ravi CWI (Tiada gambar- misteri betul)

Sila datang untuk sama-sama kita berdiskusi tentang pelbagai isu. Kita bincang politik, bincang bola, bincang sistem ekonomi, bincang benda-benda yang terlintas di kepala. Jangan takut untuk datang. Setiap orang mempunyai pandangan masing-masing. Makan minum sendiri-sendiri. Pakaian bebas. Pakailah apa-apa pun. Jumpa semua di sana!


ps: nanti gua akan tunjuk IC untuk buktikan gua 19 tahun. Sekarang gua berada di Penang untuk makan char kuey teow kenyang-kenyang sebelum bercakap-cakap blogger.

22 comments:

Oh Me said...

Gila ah Basuh Baju..lu hensem sial...ni yg wa suka layan blog lu ni...haha cheers!

balqissy said...

sory. hari itu ada kenduri kahwen. teringin juga bercakap-cakap serius dengan kamu2 yang muda ini.
*mungkin lain kali*

sEmut said...

ah time ni la pulak kena balik kampung. ada rezki kita jumpa. lain kali

Pemburu Syahid said...

Salam...

How to join the gathering?

kuSut said...

tunggu delegasi dari aku...ha3

triple x malaya said...

gua nak join cam mane..bagi alamat lokasi..

Nafastari said...

Hey, sounds interesting!!!! Nak join jugak boleh ke?

DIK AN said...

Lu photoshop IC. Gua malas nak percaya. Lu macam Utusan siak!

Ir . As - Suhaimi said...

agak2 aku diundang tak?? hehehe...

Joe said...

selamat bercakap-cakap. aku tunggu review ko je.

nami o fish said...

Semua diundang la.Cakap apa je yang tak puas hati.

Setakat bercakap pakai keyboard ni,mana puas?

Karang ada yang hangin depan PC,ada yang gelak depan PC,baik kita bersemuka,bercakap apa yang kita rasa kita nak cakap.

Kasi penuh itu mapley...

lonelyroseblack said...

dik, ejaan betulnya char koay teow.. :)
btw.btw, welcome to penang.. :)

nami o fish said...

Triple X Malaya:

Tau Central Market tak?

Luca De Ketiak said...

gua tak paham kenapa lu mati2 nak buktikan lu umur 19.

adakah lu rasa lu kool bila org tertanya bdk umo 19 tahun da bleh berbicara mcm lu?

ape2 pun lu hensem!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

lu kasi makan free ar..

Abdul.Fatah.Firdaus said...

19 tahun.
cool. haha.

abu muaz said...

you 19tahun wa tabik sama lu aaa.... you boleh menang kalu tanding pilihanraya.....idea dari otak you kira oraitla tu...kalau nak banding dgn pemimpin umno jauh panggang dari api. Betulke gua punya peribahasa,

Basuh Baju said...

Pemburu syahid, triple x malaya, nafastari, Ir Suhaimi, : sila datang. jangan segan..jumpa di Central Market /Pasar Seni kat kedai mapley sederet dgn KFC dan guardian..

kol 4..join je..lg ramai lg byk pndgn.. :)

nami o fish said...

p/s:beb,kalau lu bertanding dalam pilihanraya,lu nak pakai logo apa?

Mesin basuh?

aku nak guna logo gelas,sebab teh tarik.hahaha!

silalah datang,kita bincang-bincang petang.

Marniyati said...

Salam.

Ternanti-nanti juga apa kisah dan apa khabar berita dari 'Pasar Seni' yang sudah semakin hilang seninya itu.

Apa pun, terkilan juga kerana saya tidak mempunyai adik perempuan untuk dijodohkan dengan Basuh Baju yang kacak orangnya. Bukan sahaja kacak akal fikiran tetapi juga kacak rupa parasnya. Hehehee..

Liebe Dich said...

MR SHIRT CLEANER..!!
jage2 kang fru join skali..
zmn skg ni kalo wt
diskusi kt surau pn
kne tangkap..haha..

**waitin 4 da nxt post..

lalink7 said...

huhu..macam 'HUJAH kat TV9' plak...
bley pegi jauh nei...huhu..