Saturday, June 27, 2009

Gembira!

Akhirnya telah selesai juga. Segalanya sudah tamat. Syukur kepada Yang Maha Esa.

Sesudah habis peperiksaan, datang pula musim cuti.

Cuti hendak buat apa? Entahlah. Siapa ada idea atau cadangan?

Mungkin cuti ini kuarantin diri sendiri di rumah...Ops! hahaha

ps: Basuh Baju akan mula menulis pada hari Isnin. 2 hari cuti ini mahu lari daripada ketagihan internet. Itupun kalau berjaya la. hehe

Selamat Bercuti! -BB-

18 comments:

puspawarna said...

smoge berjaye lerr pose tenet 2 ari...
hik2..

zahirlunatik said...

elok la 2..
ko cuti yg aku plak baru nk msok kolj blek

fahmi said...

mu cuti.. aku masuk UM.. adus.. hmm, klu lama, sile la bekerja.. klu jap2 je, dok umah main dgn adik2 pun ok je.. boleh juga pegi bercamping kat kawasan2 yg best.. hehehe

Aidi Rahimi Ibrahim said...

:-)

Lionel Azry said...

gua ingat lu takkan berjaya!
sila buang paswod dalam sungai gombak!

Ikanbilis said...

puasa internet?

puasa memposting mungkin...hehe

Aku manusia yang bernama SYAFIQA. said...

puasa internet sekali ngan puase bulan rejab..
hehe :)

nami o fish said...

Cuti?
Pergi cari awek la..hahaha!

Baginda Reformasi said...

sehari puase di internet seperti 30hari tak update blog... huhuhuhu bosan oooo nanti... :)

salam dr baginda untuk semua,

Khemah Polis giat dibina di Manek Urai, Masjid Rakyat pula diroboh Terengganu

link:
http://bagindareformasi.blogspot.com/2009/06/khemah-polis-giat-dibina-di-manek-urai.html

ateeka amer said...

tak adil kau wish selamat bercuti, sbb aku start cuti dr bulan 4 harituh.
sok aku masuk U, degree!

btw selamat bercuti, have fun (:

Mohd Fakhrurazi Jamaludin said...

budget lu boleh lari...internet nie akan sentiasa menghantui lu...

mamai said...

cuti berapa lama hari aku kena kerja pasal ada project...waaaaa

a kl citizen said...

masa cuti patut gi mengembara... bagpacking sesama kawan, tangkap2 gambar ... tulis citer... jumpa orang2 kampung yang tak pernah kenal, gi rumah2 anak2 yatim...

fezaL Mohd said...

melancong besh..

qishie said...

dah hampir 2 hari...
nampaknya basuh baju hampir berjaya!

miss GAZA said...

eyttt!
gi habeskan basuh baju tu.
dua baldi lagi tu ha...
=p



rileks2 dahle..

Xpuasati said...

Comform Blogspot.com akan potong gaji lu.. Silap2 blogspot akan black list kan blog lu ni. Amacam sanggup? heheh..

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

gi pondok belajar tarikat :p