Tuesday, June 9, 2009

Berita yang dinanti-nantikan!

Diana akhiri PLKN- Utusan Meloya

KUALA LUMPUR 8 Jun - Pelakon remaja popular, Diana Danielle yang menyertai Program Latihan Khidmat Negara (PLKN), menamatkan sesi latihannya petang semalam.

Diana atau nama sebenarnya, Diana Danielle Beeson, 18, menjalani program tersebut di Kem Princess Haliza, Sepang selama tiga bulan sejak pertengahan Mac lalu.

So?????

17 comments:

Lionel Azry said...

basted punya paper!
apsal tak review gua!
gua tgh cuti semester ni!

SwEeTFoResT said...

sengal..

Marniyati said...

Berita yang tidak cerdik untuk men'tidakcerdik'kan rakyat.

PenagihAyamGoreng said...

yeah, so???

Aku said...

Gossip hangat...Diorg lebih pentingkn pulangan dari kepuasan...

Dari Jalan Kopi said...

inilah berita cherdik.

bolih pha chu ching.

kahkahkah.

Fa-T said...

ahaha...
bodo punye crite!!!

baik bace tawrikh sekolah rendah da....

mamai said...

macam baca citer lucah ajer

fahmi said...

hahahaha boleh ngorat.. hahahahaha
berita jenis apa ini?? berita sampah kot?? hahaha

Abang Terrer said...

so dia dah kuat semangat sikit agaknya.. kut2 lepas ni samsul nak tumbuk, leh la dia tepis dua tiga jurus...

DeePo said...

hahaha..cuba lah papar berita kemiskinan rakyat.ni berita ke-bimbo-an yg byk kt paper... adeeiiii...apa punya 1Diana ni....

nami o fish said...

hahaahahhaa...
apasal la aku tak buat coverage si diana danielle ni.

dulu aku selalu ape buat coverage hahaha!

Dari Jalan Kopi said...

woit!! cheritalah pasal haliza misbun ke, rohana jalil ke, haiza dag dig dug ke. baru gerek.

asik-asik muka pan asia dari maria farida sampai ke diana.

dulu disekolah saya ada sorang budak gerek nama diana masrom. hari-hari cheritanya meletop disekolah.

tak perlu berlakon tak perlu berchinta dengan anak jutawan tak perlu masok PLKN. kahkahkah.

sang rakus angkasa said...

cerite sampah mmg bnyak kat sini.arghhhhhhhhh!

Encik Garu said...

aiyak.
aku blm p lg plkn.
ada can msk jail tak?
klu dh msk jail msti popular.
bleh ngorat baizura kahar pas2.

fxy said...

dulu time kita klua plkn tak kluar paper pun

Noor Syafiqa. said...

haha..berita picisan
pandanglah hanya dengan sebelah mate