Saturday, May 15, 2010

Australia. Sydney. Melbourne

Maaf kerana lama sangat tidak menulis. BasuhBaju sedang berjalan-jalan dan ada kerja sedikit di Australia selama 6 hari.

Dari Kuala Lumpur ke Melbourne. Dari Melbourne ke Sydney. Aku jalan sorang-sorang. Dunia ini luas. Berjalanlah...



ps: gua update ni pun dari CC. 12 ringgit 20 minit. Cilakak. Sempat main FB je.

8 comments:

hans said...

wah,besar gila duit diorang kan?
basuh baju...
nak souvenir australia
bleh?
hehehe

Holden Caulfield said...

Standard laaa...
try la pergi Belgium..

1 jam online=4 euro..
RM20..

UK murah..50 pence sejam a.k.a. RM3.00..

tapi beza gua dapat sponsor..sebab tu gua happy..kah kah kah!

Anonymous said...

tingat pula
aku pnah makan ikan keli yang berharga rm30 satu.

Ez Puella Sapiens said...

Canada:

1 jam = C$7.50 = RM29.50+ -

I*K*T*I*R*A*F said...

wah.. bestnye.mahu ole-oleh juga boleh? kehkehkehkeh :D

Besi Karat said...

Malaysia - rm3 sejam.

murah bukan?
keh keh!

Lotus eater said...

gampang. apsal tak bagi tau awal-awal. gua dah 4 tahun dekat melbourne. next time datang melbourne, bagi tau gua

Basuh Baju said...

hans: kau tak dtg hr tu, takde souvenir.haha

nami: suka pulak lu dpt sponsor..haha

tanpa nama: standard harga makanan kat situ bh kurang rm30.huhu

Ez: canada mana tmpt yg best? :)

IKTIRAF: ole2 tu kuih ke? hehe

Besi karat: yup, sbb duit kita kan. dan ini juga membuktikan kos sara hidup kita rendah dan juga nilai mata wang kita lemah/rendah.hehe

Lotus: gua taktau apa2 cmne nak gitau lu? haha

tp pasni gua dtg gua contact lu. :)