Thursday, April 8, 2010

Manchester United

SELANGOR GAGAL KE FINAL PIALA FA

KUALA LUMPUR- Juara Piala Malaysia, Negeri Sembilan menunjukkan jalan keluar buat penyandang juara, Selangor walaupun kalah 0-1 kepada skuad bimbingan K. Devan di Stadium Tuanku Abdul Rahman, Paroi.

Kemenangan tipis itu tidak cukup untuk menghalang Negeri Sembilan ke saingan akhir, selepas mempunyai kelebihan jaringan di tempat lawan.

Negeri Sembilan memenangi separuh akhir pertama 2-1, dan mara berdasarkan kelebihan gol di tempat lawan, setelah agregat terikat 2-2.

*

Owh patutla Red Devil kalah malam tadi. Kena badi Red Giant.



ps: penyokong-penyokong MU jangan bersedih. Season depan kita suruh Pak Alex beli Messi, amacam?

11 comments:

abdultalib said...

Cuba lagi tahun depan!

Holden Caulfield said...

Joan Laporta kata 170 juta pound,boleh ke?

it might be hurt bila jiran sebelah,Manchester City kata "Yes We Can"..

tapi,sedangkan Kaka pun tak nak main kat City,apatah lagi Messi..kah kah kah!

joegrimjow said...

haha
alasan
layan je la
;)

Shahrul Tanaka Safeai said...

dapat ke nak beli messi? :P

Besi Karat said...

penyokong MU tak perlu bersedih.hanya perlu sandarkan pada kenangan mcm penyokong Liverpool.
keh keh!

green said...

glory man u..
ak still stick pd man u

nursarah said...

hehehe, menang dah menang, cuma tetap tak layak, inilah liga. keke

AM said...

Glory glory!! Yeah tahun depan kita kasi gegar!

Pet Shop Boys said...

Man U tak kalah dgn bayern ok...dia cuma tak keperingkat seterusnya sebab sistem goal away yg lousy ituew...

Man U beat bayern ok!

sistem gol away tu adalah sistem asas yang dipraktikan oleh Zionist.

Beli Messi? haha oh come on u have to have a better ending than that....

Jerinho said...

MU mana ada duit nak beli Messi bro... Aku cadangkan Messi beli MU. Sebab kalau dia men sesorang pun konfem MU champion wa ckp bro...

Kesimpulan : Wat natang mende didambakan striker selincah Messi, kalau pale hotak jurulatih x seligat Guardiola... kah!!!

Jerinho said...

haih ada jugak yg salahkan sistem. lau MU menang away goal sure x bisingnye pun... kan? kan? cuba la terima kekalahan dgn sikap profesional sket. apsal x salahkan rumput tu warna hijau?