Tuesday, April 6, 2010

LRT




1- Kata-kata pujangga ni diilhamkan di dalam tren minggu lepas. (kalau tak nampak, sila klik)

2- Hari ini habis exam. Maka tamatlah semester 2 yang mencabar. (ada kira-kira lagi 4 jam 14 minit).

3- Manchester United pasti akan menang EPL dan Champions League tahun ni.

11 comments:

ZULKIFLI said...

Salam,
Insya-ALLAH, Man U akan juarai EPL. Harap-harap Fergusson tak salah pilih players lagi. Gigg sudah tidak kreatif lagi. Neville seperti memaksa diri. Hah, pandainya!

Berdesing-desing telinga apabila Faizal Ismail HOT FM dok julang-julang Chelsea.

aishah_conteng_je said...

jodoh macam tren (like banyak-banyak)

-dulu dalam star dan putra banyak poster tulisan poet untuk dibaca..sekarang banyak iklan je. oh ye..bila lelaki naik tren, sangat budiman kiranya memberi tempat duduk pada wanita dan orang tua. tak kira lah kalau 'tadi perempuan tu shopping kat klcc banyak2 tahan pulak'.oh..dan suka budaya membaca dalam tren dari duduk nganga tengok orang

;)

King Of Satan! said...

woi manchester utd ayam2 je oi! :P

una210 said...

hoho..
knp gamba kau je yang kna ade kaler n gamba fahmi ngan muazan x dek kaler..haha...

p/s:MU dah kalah,,,dah2 la menaggung harapan..haha

Basuh Baju said...

habisla gua member2 gua saman sbb taruk gmbr dorg..haha

Mr. Shcomey™ said...

haha..madah pujangga dalam tren. biasa la tuh!

harapan kita letak kat spurs ngn liverpool je.kalau dorang boleh beat chelsea, kita konfem juara! keh3.

AM said...

SE-MART!

deus X machina said...

setuju!!!!!!!!!m.u akan juara champions league n EPL

TUKANG KATA said...

falsafah la plak..

:D

Redz da Tsar said...

hehe.. bab MU tue aku sokong...
Nie kata pujangga nie sebab bosan dengan tren eh? Kesian~

Sepatutnye kat dinding tren tue kena letak kata-kata falsafah camnie... hee

suraya said...

jangan hidup mcm tren sudah.. selalu dipijak2.. malah ada yg suke ambil kesempatan..