Thursday, January 28, 2010

Skybridge- KLCC versi hitam putih

Lama betul aku tak main kamera. Dua hari lepas aku ke KLCC naik skybridge. Dah lebih sedekad KLCC ni wujud, baru aku merasa naik jambatan ni. Tujuan asal nak mengisi masa cuti je. Tapi dah alang-alang nak pergi, aku study sikit pasal steel dan glass.












********************
Ini adalah dua gambar yang paling aku suka dan puas hati.

Itu sahaja. Bulan April ni, aku akan ke Dubai. Bolehlah amek gambar kat Burj Khalifa pulak. Tapi harap-harap currency tak naik giler babi. Kalau tak aku tengok gambar poskad je la.

13 comments:

Shahrul Azry said...

lu ada tgk bending moment dia tak?

endiem said...

cantik weh..

saat omar said...

cantik..kamera apa pakai? digital ke film?

zikeryhassan said...

cun giler gmbr.

Legally_Diva said...

gamba lawa, weh p dubai bli la keychain k, untuk aku~

Anonymous said...

bleh kas kasi diskopi pasal FREEMANSON kt malaysia?????

Anonymous said...

dan pengaruhnya dalam setiap ceruk perjalanan di dalam pelbagai aspek ekonomi ,pentadbiran dan lain2 ..ader ker???

hans said...

cantik la pic2 nih
ko amik ker semua pic nih
nice weih

eh,betul ker gi dubai?
belikan aku key-chain dubai satu
aku pengumpul key-chain

okay,aku tak malu minta dkt ko key-chain
hahaha

senang2 join fan page group H.P.B Blog dkt facebook

-yAmEnToS_ said...

WOW!

oranglidi said...

lu keja situ ?

hans said...

maaflah kalau lari topik tapi nak minta tolong kamu vote entry saya yang bernombor 19 di blog www.denaihati.com

lebih mudah nak faham sila click entry ini dan harap sudilah vote entry no 19 saya tu..

terima kasih yer n promotelah dkt member2 sama suruh vote entry saya

Anonymous said...

ni ler perangai bdk2 skrg.poyo giler.thn dpn biler DSLR dah x vogue, terus x pakai lg kamera tue

thinker said...

Salam Saudara, sebenarnya saya nak komen sikit pasal kenyataan saudara yang BUdak Lim Kok Wing ramai kreatif tp tak dapat kontrak kerajaan. hmm kalau saudara nak tahu kempen politik dan segala propaganda Kerajaan sejak Zaman Dr M orang kuatnye adalah Tan Sri Lim Kok Wing sendiri.. jadi sebelum buat kenyataan baik buat "research" dahulu supaya tidak hilang arah pertimbangan dalam membuat keputusan..sekian.. wassalam..