Tuesday, January 26, 2010

Setelah lama berehat


Sebulan lebih ini gua banyak offline dari online. Main facebook pun tak update status sangat. Kalau YM tu invi je. Blogspot apatah lagi. Blogwalking lagilah kurang.

Sebulan lebih ini juga gua ada 'kehilangan'. Member, sedara mara- sudah ada yang pergi menemui Ilahi.

Apapun, hidup perlu diteruskan. Memandangkan Manchester United pun dah kembali di takhta liga, eloklah kiranya gua kembali menulis secara aktif.

12 comments:

Shahrul Azry said...

kejap je kat atas liga..jap lagi jadi big 4 la =P

deusXmachina® said...

Selalunya bila M.U di atas agak jarang la turun balik
erk888

btw bro...ari tu ada entry pasal pilihanraya kampus
nape tetiba hilang, lain macam je

'AQILAH said...

selamat kembali :)

Basuh Baju said...

deus: hari tu punya entri aku ingat nak tulis balik. so aku simpan kat draft. tup tup aku gi delete.

aduh, kalau ramai fikir bukan2 sgt, aku tulis baliklah.haha

asilahmuhajer said...

welcome back!

Anonymous said...

pergi belajar BI blk!

deusXmachina® said...

ye la tekejut gak la kan....bila aku tengok kat blog list aku ada update...bila klik nak baca tengok tak ada....

nasib baik bukan sebab hep yang suruh delete, erk888

Basuh Baju said...

deus: takdela. jgn risau, aku akan rewrite balik artikel tu. nak tunggu pilihan raya kampus UM dan UKM habis.

tanpa nama: haah, nak belajar lg la ni. BI aku tak mantap mana. So do alert me whenever there is a mistake in my writing. tq. :)

Sh. Nursyahidah said...

welcome back Basuh Baju!

Frodo Baggins said...

ahahhahahha
yeah Glory2 MU!!!!
ko bertanding kew??
pilihanraya kampus??

Marniyati said...

Salam, Encik Basuh Baju.
Maaf tumpang bertanya. Beberapa hari lalu, dalam senarai blog saya ada tertulis Encik BB telah mengemas kini blog ini dengan entri baru bertajuk 'Pilihan Raya Kampus', tetapi apabila saya buka blog ini, entri tersebut tiada. Main sembunyi-sembunyi ka? Hehehee.. Maaf ya, saja bertanya. Sesekali, rindu juga hendak dengar khabar politik dari dunia varsiti... :)

Marniyati said...

Opss, maaf lagi. Baru perasan mesej Encik Deus. Ahah, apa lagi Encik BB? Tulis semula tau! HEhehehe..