Tuesday, October 27, 2009

Seminggu ni gua nak buat apa?

Gua dah pesan dah. Jangan bawak bola pantai masuk stadium. Kan dah kalah. Tak pasal-pasal gua kena berehat blogging selama seminggu. Main twitter je la jawabnya. (klik sini untuk follow)


ps: gua janji tak tulis blog je kan? Kalau gua upload gambar je boleh tak? haha

19 comments:

Lun said...

tah camana mu kalah, huhu
sapr surh janji x mo update blog smgu
nsb bek jnji smggu, lenkali janji la setahun ke kui3

Ikanbilis said...

Boleehhhhhhhhhh...

mamai said...

weh lu langar janji mana boleh update blog seminggu hahahaha

Redz da Tsar said...

Haha... Takpe2... Referee main tipu~ Biase la tue..

Dari Jalan Kopi said...

lu muhasabah diri jer seminggu ni. ajak sir alex bykkan amal.

Anonymous said...

HA HA HA
KALAU BAWAK MASUK BOLA PANTAI MAUNYA MU MENANG. LIVERPOOL DAH FOBIA DENGAN BOLA TU.

balqissy said...

haha.. ramai sgt org bet pasal MU ni. my friend siap kene bukak baju kat kedai mamak lagi mlm tu =))

p/s: upload la pic, but without description. no 'tulisan' ahhaa

Johan said...

ko layan je komen2..tak dikira blogging hahahaha

hai said...

seminggu ni buat bodo je!!!

nami o fish said...

Hahaha!Relax la beb..team gua kalah dengan Rubin Kazan pun boleh relax lagi..hahaha!

a.k.u.p.e.n.t.o.i said...

hahaha....lu langgar pantangb beb!...gu pn terkena....

Anonymous said...

Ayahanda Basuh Baju mmg bijak memasang strategi.

1) Anda tahu / predict MU akan kalah, so anda bagi alasan takkan blog seminggu maybe sbb nak cari idea baru utk tulis or anda mmg busy.

2) So skrg MU dah kalah. So xleh blog seminggu, jadi bagi pengikut² tegar ayahanda BB, bosan la xde post baru...so BB pun umpan pegi Twitter plak.

Hahaha jgn marah...saje je kaco ko.
Lame x singgah sini.

- gOTh -

Basuh Baju said...

ah damn ko goth..strategi aku telah terbongkar..haha

mmg pon. satu lagi sebab ialah aku tgh final exam ni.hehe

a kl citizen said...

assalammualaikum

selamat menghadapi exam

Johan said...

Basuh Baju- jgn bg alasan..bak kata Dollah Badawi,"kalah,kalah lah..so what?"..hahaha

acap said...

janji tetap janji.
hahaha

lalink7 said...

ku dah cakap dahhhhh..
mana leh xtahannnnnnnnnnn seminggu xupdet...hahauhauahua...kwangg2..nie nak gelak guling2 nieh..
upload gambo okey gak tue...
hahahhaha...
huhuh
hohoh..~

nasib mlm tadi MU menang..huhu

Nabil Fizri said...

haha

terompahkayu said...

bro. lu boleh buat apa2 yang patut!