Sunday, September 13, 2009

Bukan Pantun

Entah kenapa, gua macam minat pulak kat Manchester City.
Apapun, Manchester United tetap di hati.


ps: Ini bukan pantun dua kerat.

20 comments:

nami o fish said...

Kalau kita hendak menonton bola,
Tontonlah team FC Barcelona,
Yang pasti liga yang mantap adalah La Liga,
Kerana semua star sudah ada di sana.

Ramai-ramai fan MU nak boo Tevez kat Old Trafford next week haha!

bangunberdiri said...

aku tetap layan blues...hehe

nami o fish said...

Janji Drogba aku captain.Rooney aku score.Johnson Liverpool aku score.Gerrard aku score dan Defoe aku score.

Hari ni aku berpesta gol hahaha dalam Fantasy Football.

Lionel Azry said...

ceh lalang betul!

karatz said...

bukan gua nak hasut lu.gua pun mcm lu jugak.so,mari bertempik untuk man city.haha.

Koyuki said...

budak sebelah rumah kite bakar tv semalam...

meriam tak meletup malam tadi kata diorang

Ameirul Azraie Bin Mustadza said...

Hey, don't you ever dare to betray Red Devils!!!

brotherSKL said...

hari ini birthday aku,
xnk wish ke haha

ubaidillah alqasam said...

salam man.unted.

xsia2 diri ini membeli jersi m.u .... huhu.. semoga adeebayor kene saman sebab pijak muka van persie..jahat bai,,, malam tadi m.u main best...

k lah..saya bukan pandai nak komen pasal bola ni..

ni pun saja2 menyampuk,,hahasalam ramadan,,,

M-Yusof said...

MAN U, dulu, kini dan selamenye..hahaha..

hans said...

liverpool terbaik...
janji jgn sokong arsengal
hahaa

lafemmerouse said...

Forever Celtic FC!

I've been at Old Trafford two times,vs Aston Villa where Henrik Larsson and Ole Solskjaer scores at FA Cup 2007,and vs Celtic when Nakamura shot great goal from free kick in 2007.

Did said...

eh, betullah.
bukan pantun. sbb huruf pengakhirannya berbeza.

kahkahkah!

nami o fish said...

Sila sila lai lai masuk UEFA Champions League Fantasy Football.

80996-16893

KNB said...

Glory glory Man Utd!

lalink7 said...

nie ayat penyata nie bkn pantun..

mOEha Aziz said...

salam aidilfitri...

Basuh Baju said...

Nami: haha tak hbs2 dgn barcelona..aku sokong real.. (saje bg ko panas.kui3 gurau je)

Bangun berdiri: astaghfirullah..jgn lyn blue..hehe

lionel: lalang apanya. aku still sokong MU..hehe

karatz: city main best kan? bellamy bapak laju..

koyuki: tu bakar TV pas tgk adebayor gol ar tu..hhaha

ameirul: dok aih..tak betray pon. selagi devils tu tak bwk gua ke jalan yg sesat..haha

brotherskl: dah wish da kazenku..

ubadillah: semoga adebayor tak pijak kepala rooney.kalau tak, kena sondol..haha

M-yusof: woit! ingat MU tu UMNO ke!

Basuh Baju said...

Hans: terbaik apanya..dah kalah dua..hehe tp terbaik sbb dpt belasah MU last season..kui3

lafemmerouse: nape u minat celtic ye? nak tau jgk..btw, henrik larsson superb! otai sejati. I wish I could be there..just like u. watching EPL..huhu

KNB: haha KNB bersajak?

Did: haha tau pon..tahniah2

lalink: ayat seruan kot?

moeha: raya lmbt lg! haha

Blogger Ini Tidak Mahu Dikenali said...

chelsea chelsea, team tua romantik ranum