Wednesday, September 16, 2009

16 September

Hari ini 16 September.
Bukan sepatutnya kita dah ada kerajaan baru ke?

Selamat Hari Malaysia!

19 comments:

bangunberdiri said...

haa.. yang ni baru betul, baru org sabah n sarawak boleh join. boleh berpesta sama-sama...minum anggur sama2... baru malaysia namaya... bukan macam hujung bulan lepas.. tu namanya celebrate birthday sorang2...
haha.... cheers.

gemagong said...

salam satu malaysia....oooppppssss...kerajaan baru di tunda lagi sehingga kes makamah telah di selesaikan

a kl citizen said...

assalammualaikum

dah lama kan ada....
Kerajaan Langit...?!

nami o fish said...

aku baru nak tulis nko dah tulis.cekap betul!

p/s:aku message nko tgk game besiktas,nko dapat ke tak?

Pyanhabib said...

selamat basuh baju
selamat 16 september
selamat hari raya puasa

Koyuki said...

owh hari ni ke..

takde marching band..bunga api..nyanyi2 ke??

=D

Did said...

ops! dgn ini aku mengisytiharkan hari ini cuti bg seluruh malaysia. silalah sambut...sila! sila!

Basuh Baju said...

bangunberdiri: posa beb..tunggu berbuka nanti..haha

gemagong: boleh pulak tunda2..hehe

a kl citizen: kui3 ni kelakar..haha

nami: beb, xde kredit nak balas..game td bese2 je. aku tak sabar nk tgk barca ko esok lwn mourinho..haha

pyanhabib: selamat...

koyuki: menghormati bulan posa katanya...hehe

did: gua mmg cuti..keh3

M-Yusof said...

aku punn baru nak tulis..memang bekap BB nih..hehe..

aku said...

slamat menyambut 16 sept...

sang kegelapan said...

selamat hari raya basuh baju..

Besi Karat said...

Selamat hari Malaysia.Selamat hari rabu juga.

Shemmi said...

salam berbuka puasa

amalhaj said...

tunggu jangan tak tunggu,
kerajaan baru akan berlaku,
bile? kene tanye basuh baju,
tanye teman memang tak tahu.

Basuh Baju said...

shemmi: buka posa apanya..ni baru kol 9..haha

amalhaj: bila kerajaan baru? jap gua tepon SPR..

Iskandar Tiger said...

kerajaan Baru konon........

What the Fuck of Kerjaan Baru korang maksudkan.........

aku nak korang tengok negeri yang pembangkang dah rampas......apa jadi sekarang.........

Pulau Pinang = kampung Buah Pala...coming soon Kamppung Tajong Tokong pulak......(Apa jadi dengan Melayu)

Kelantan = ada pembangunan tak....still dok jadi negeri termiskin......

Kedah....pun tak jadi apa......

Selangor = Kes Kepala Lembu pun T.Sri Khalid kena Maki HAMUN.....apa cerita.........kata nak bagi suri rumah sepenuh masa gaji rm1500 sebulan...sampai sekarang tak bagi pun.....sembang jer...boleh la...........

MALAYSIAKINI yang takut sangat nak kena siasat apsal.......

Basuh Baju said...

Iskandar:

aku rasa baik pakatan mahupun Barisan keduanya gagal mentadbir dgn baik.

Tgk kat Terengganu- isu berebut jawatan dlm UMNO. sorg nak jadi MB sorg nak boikot.

Isu kat Perak- rampasan kuasa. Yg ni tak pyh ulaslah,

Isu kerajaan persekutuan: siasat org sampai mati, kes PKFZ, etc..

g aku dua2 sama je. Dua2 main politik bodoh. Org ni tuduh org ni. org ni tuduh balik..tak berubah pon..

Khazinatul Asrar said...

Hari ni sya balik uma..
Lagipun Sabah cuti..
TYT nye besday...

zedmagel said...

SALAM BRO BASUH BAJU,

KITA KENA KENCING AJE DENGAN ORANG YANG KUAT BERANGAN-ANGAN DAN BERCITA TINGGI IKUT NAFSU.

HAMPE......
BAK KAT TUAN GURU ABDUL HADI AWNG JANGAN LE POLAN TU NAK BERMIMPI DI SIANG HARI.....