Monday, April 27, 2009

Menteri Buat Kerja- Utusan Meloya

Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan 'tangkap' doktor HKL

KUALA LUMPUR 26 April — Timbalan Menteri Wilayah Persekutuan Datuk M. Saravanan hari ini “menangkap” dua doktor di jabatan kecemasan Hospital Kuala Lumpur (HKL) kerana membaca akhbar, bukannya merawat lebih 20 pesakit yang menunggu dalam kesakitan untuk mendapat rawatan.

Penemuan yang memeranjatkan Saravanan itu berlaku kira-kira 10.30 pagi ini apabila beliau pergi ke hospital berkenaan untuk melawat seorang pelajar universiti yang cedera selepas dilanggar kereta yang dipandu oleh pemandu beliau (Saravanan).

hahaha Tak sangka sekarang menteri pun dah macam melodi. Ada rancangan Terjah.hahaha

Kesian doktor ni dah kantoi. Kenapa tak baca Utusan? Mesti tak kena marah..haha Ini kes baca surat khabar apa ni sampai kena liku dengan menteri? hahaha

Penemuan yang terperanjat? Baca surat khabar pun terperanjat? Pernah baca paper tak? Cuba tengok orang yang baca Utusan. Semua gelak macam nak mati. Konfem terperanjat..hahahaha

9 comments:

fahmi said...

assalamualaikum.. kalau baca paper mainstream boleh lepas.. kalu lain, hah siapla.. lawak guling2 dengar baca nih.. mungkin dpt ilham dari abg rambut ketak.. huhuhuu syabas doktor itu sebab berani curi tulang.. ajakla lagi ramai2 ye

mamai said...

se karang baru tau orang yang kat dalam goverment tu semua macam tu aper......macam tak biasa pulak menteri nie

Ikhtilaf said...

yup en mamai.. belambak anak mude skang memilih untk kerja kerajaan sbb buleh rilek goyang kaki..

nami o fish said...

Dorang baca Utusan la tu kena tangkap hahaha!!

Did said...

kahkahkah! woi...tangkap la menteri curi tulang,baru gempak! kahkahkah!

Khazinatul Asrar said...

Ini kes nak tarik perhatian rakyat lor..
nak tarik balik keyakinan...
tunjuk la menteri buat keje..
walhal mb doc tuh da bese lepak bace utusan..
pss..menteri tuh pun nak jadi wartawan melodi gak...hahahaha

Anonymous said...

Ni menteri haprak nak mencari publisiti murahan...KPI la kononnyer.

HKL kata doktor² yg kena tangkap tu baru je abis shift. Diorang deny & said that menteri bagi wrong info to media. Either he really knew wat happen & he just plain dumb.

Bongok la diorang ni...

Basuh Baju said...

Fahmi: kalau doktor curi tulang, habisla pesakit.. semua hilang tulang..haha

Mamai: ala, dulu2 ada kecoh psl naik tren..pastu diam je.. skrg kira cmtu gak ar.. haha

Ikhtilaf: Kerja gomen syok..dpt macam2.. nak kena buang pun susah..ptt yg naik kepala depa ni..tp xsemua ar..

nami: dorg rawat utusan kot..tu yg kena tangkap..haha

Did: kalau cmtu kena tgkp anjing jugak sbb makan tulang..haha tp anjing rasuah ar..haha

khazinatul: mungkin nas ahmad ingin bersara? haha

Tanoa nama: KPI..KPI...KPI...

Dari Jalan Kopi said...

pemandu beliau (saravanan) bila nk tangkap kerana melanggar pelajar universiti?

ini sama mcm tangkap penduduk kampung kerana curi telur ayam.

tapi biarkan biawak menelan anak ayam.

kahkahkah.

buatlah apa saja asalkan yang baik