Sunday, October 4, 2009

Lawak Weekend

Lawak untuk hari ahad. (Hari minggu takkan nak sakit kepala baca benda-benda politik kan.)

Sila klik sini.

Hahaha tak sangka Awang Selamat dah speaking.


Ps: Gua dengan Awang Selamat memang tak 'into' sikit. Bukannya Utusan tu yang rasis tapi Awang ni yang rasis.

6 comments:

nami o fish said...

Memang paradoks gila.Bercakap tentang Ketuanan Melayu dalam Bahasa Inggeris.Bercakap tentang UMNO dengan kebebasan.

Kata 1Malaysia,bila nak tulis dalam Bahasa Mandarin atau Tamil?

p/s:aku mungkin menyokong Satu Bangsa Manusia tapi aku tak reti semua bahasa manusia yang ada.Yang mana aku reti - aku cakap.Tak reti belajar.Hahaha!

cahaya malam said...

salam..

wah..
saudara bb dah berbuka bloging..
;)

*jgn pose lame2..
dah ketagih tulisan bernas kamu;)

wassalam..

Jajang said...

betul ke saudara baru berumur 20?
sungguh matang dalam memberi pendapat.
so impressive. keep up the good work

Anonymous said...

aku nak komen yg di atas...Liverpool kalah...hahaha yess yess

btw, ko kena panggil die Awang Save

- gOTh -

Johan said...

dah nama parti pun dlm BI,kena lah speaking haha..

p.s dia ada ghost writer lah..yang tolong tuliskan dlm BI..macam zaman Kalimullah Hassan kat NST n BH,terang2 bkn dia tulis sbb gaya penulisan asyik berubah2.. haaha

Sweet Thinker said...

kacak ah. belog ko da masuk rocky bru. hehe!